افسران سایبری
با الهام از رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در رابطه با اولویت بخشی به موضوع جنگ نرم ، سعی کرده ایم گامی هرچند کوچک در این خصوص برداریم

دفتر ریاست جمهوری آمریکا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که اگر ایران واقعا و جدا بخواهد برای نشان دادن التزام به تعهدات بین‌المللی خود وارد مذاکره شود، دولت آمریکا مشتاق شرکت در چنین مذاکره‌ای است.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) به نقل از بی. بی. سی کاخ سفید بار دیگر به مردم ایران تبریک گفته است که در جریان انتخابات ریاست جمهوری، صدای خود را به گوش‌ها رساندند و ابراز امیدواری کرده است که دولت جدید تغییر مورد نظر رأی‌دهندگان را مد نظر قرار دهد.

 

در بیانیه دفتر رییس‌جمهور آمریکا آمده است که آغاز به کار آقای روحانی فرصتی برای رفع سریع "نگرانی‌های عمیق جامعه بین‌المللی در مورد برنامه اتمی ایران" فراهم می‌کند.

رییس جمهور کشورمان در نشست خبری سران قوا که پس از مراسم تحلیف برگزار شد، گفت: من این لحظه را آغازی می‌بینم که شاهد همکاری و هماهنگی بیشتری بین قوای سه‌گانه خواهیم بود.

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن روحانی اظهار کرد: امروز روزی است که دولت جدید کارش را آغاز کرده و امید براین است که روند همکاری‌ها در کشور بهتر از گذشته باشد.

 

 

وی با تاکید بر همکاری دولت با مجلس گفت: روند همکاری‌ها میان قوه مقننه و قوه قضاییه بی‌تردید نیازمند هماهنگی، برای حل معضلات و مشکلات کشور است و من این لحظه را آغازی می‌بینم که شاهد همکاری و هماهنگی بیشتری بین قوای سه‌گانه خواهیم بود.

 

رییس جمهور خاطرنشان کرد: مردم ما مردم شجاع و در شرایط فعلی کشور برای آینده‌ی بهتر امیدوار هستند.

 

روحانی تاکید کرد: دولت با همه توان، تلاش و کوشش با هماهنگی دو قوه برای حل معضلات کشور تلاش خود را آغاز خواهد کرد.

 

رییس قوه قضاییه نیز در نشست خبری سران سه قوه که پس از پایان مراسم تحلیف دکتر حسن روحانی برگزار شد، گفت: امروز با تحلیف رییس جمهور محترم، دوره جدیدی در حیات سیاسی کشور آغاز شد.

 

به گزارش خبرنگار ایسنا، آیت‌الله آملی لاریجانی با تبریک به رییس جمهور و ملت شریف ایران که با خلق حماسه سیاسی راه کشور را برای آینده روشن‌تر باز کردند، به مقام معظم رهبری نیز که با درایت این مسیر را برای ملت گشوده، تبریک گفت.

 

او ادامه داد: ان‌شاءالله خداوند رییس جمهور محترم را برای خدمت‌رسانی و انجام برنامه‌هایش تایید و تصویب کند، امیدواریم ایشان با درایت و شجاعت و سابقه خوب در حوزه و دانشگاه بتواند این مسیر را به خوبی طی کند.

 

آملی لاریجانی اشاره‌ای نیز به صحبت‌های روحانی در مراسم تحلیف خود داشت و گفت: صحبتی که آقای روحانی در باب تحریم‌ها و روابط خارجی کردند، صحبت خوبی بود.

 

علی لاریجانی نیز در این نشست خبری اظهار داشت: امیدوارم هفته آینده با رای اعتماد مجلس به وزرا، با همگرایی و توان مضاعف دولت یازدهم کار خود را آغاز کند.

 

به گزارش ایسنا، رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آخرین مرحله از تغییر دولت و استقرار دولت یازدهم امروز با حضور چشمگیر کشورهای خارجی در مجلس شورای اسلامی انجام شد و این شکوه و عظمت خاص این مراسم نشان می‌دهد که ایران به عنوان یک کشور ممتاز در تحولات جهان نقش‌آفرینی می‌کند.

وی افزود: از رییس جمهور محترم به جهت معرفی سریع کابینه خود تشکر می‌کنم چراکه ایشان پیش از اتمام فرصت قانونی کابینه خود را معرفی کردند و این طلیعه خوبی برای آغاز فعالیت دولت یازدهم بود.

رییس قوه مقننه در پایان ابراز امیدواری کرد: در دوشنبه هفته آینده با آغاز کار مجلس برای تایید صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم با رای اعتماد نمایندگان شاهد همگرایی خوب بین دولت و مجلس باشیم.

هاشمی رفسنجانی در دیدار خاویار سولانا نیز با مثبت ارزیابی کردن دوره کاری وی در اتحادیه اروپا، گفت: نباید بگذاریم فضای 8 سال گذشته بین ایران و بعضی از کشورها، بر ادامه فعالیت‌ها نیز سایه اندازد، چون دوره جدیدی از سیاست خارجی و تعامل با دنیا براساس احترام و اعتماد متقابل آغاز شده است.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، شفافیت در بیان مواضع را در عالم سیاست مهم خواند و گفت: حضور میهمانان خارجی در مراسم تحلیف دکتر روحانی نقطه آغازی برای حرکت در مسیر جدید است و باید برای تعمیق اعتماد تلاش کرد.

 

وی با انتقاد از دوگانگی برخوردهای سیاسی آمریکا نسبت به ایران، گفت: درست است که روابط با مذاکرات آغاز می‌شود، اما دوگانگی برخورد دولت و پارلمان آمریکا شبهه‌ناک است و نشانه‌های خوبی در بین مردم ایران ندارد.

 

هاشمی رفسنجانی برخورد عقلانی با همه مسائل سیاسی را راهکار انسانی برای برون‌رفت از مشکلات دانست و تأکید کرد: سایه تهدید و تحریم همیشه بر مذاکرات سنگینی می‌کند و باید در محیط آرام و احساس آرامش کامل، به سوی رفع کدورت‌ها حرکت کرد.

 

سولانا نیز با تأکید بر آشنایی خویش با دکتر روحانی و سیاست‌های آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اظهار امیدواری کرد که غرب و آمریکا با مردم ایران در جهت بهتر کردن روابط خویش با جهان هماهنگ باشند.

 

وی نتیجه انتخابات در ایران را برای غرب معنادار خواند و گفت: حق ایرانیان است که در تعامل با جهان به جایگاه تاریخی، تمدنی و فرهنگی خود برسند.

 

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در دیدار رئیس جمهور کره، با اشاره به سوابق همکاری دو کشور در سال‌های اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: همیشه مسئولان دو کشور براساس خواست قلبی دو ملت بر توسعه روابط تأکید داشتند و امیدوارم در دوره جدید این همکاری‌ها بیشتر و عمیق تر شود.

 

هاشمی رفسنجانی با بیان خاطراتی از سفر خود به کره شمالی و دیدار با رهبر فقید این کشور و بازدید از مراکز تاریخی و نظامی گفت: رهبر جوان شما هم می‌تواند در جهت همدلی بیشتر مردم دو کره گام بردارد.

 

کیم یونگ‌نام نیز در این دیدار، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را معمار و پایه‌گذار روابط دو کشور ایران و کره شمالی خواند و با ابلاغ سلام رهبر جدید و مردم کره گفت: از سفر تاریخی شما تاکنون مسئولان دو کشور همیشه با هم ارتباط دارند.

 

وی با ارائه گزارشی از اوضاع داخلی و فعالیت‌های هسته‌ای کشور متبوع خویش گفت: ایران و کره شمالی به جهانیان یاد داده‌اند که نباید در مقابل تهدید دشمنان کوتاه آمد.

رییس جمهور اسامی اعضای پیشنهادی کابینه یازدهم را به مجلس ارائه کرد.

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری ایسنا، حجت‌الاسلام حسن روحانی اسامی اعضای پیشنهادی کابینه را به مجلس ارائه کرد و ضرغام صادقی نامه رییس‌جمهور به مجلس را قرائت کرد.

 

اسامی وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور به شرح ذیل است:

 

بیژن زنگنه : وزارت نفت

 

عبدالرضا رحمانی‌فضلی: وزارت کشور

 

علی طیب‌نیا: وزارت امور اقتصادی و دارایی

 

سید محمود علوی: تصدی وزارت اطلاعات

 

حمید چیت‌چیان: وزارت نیرو

 

حسین دهقان: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

 

محمدرضا نعمت‌زاده: وزارت صنعت، معدن و تجارت

 

محمود حجتی: وزارت جهادکشاورزی

 

علی ربیعی: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

 

عباس آخوندی: وزارت راه و شهرسازی

 

محمدعلی نجفی: وزارت آموزش و پرورش

 

سید حسن هاشمی: وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکی

 

مسعود سلطانی‌فر: وزارت ورزش و جوانان

 

محمدجواد ظریف: وزارت امور خارجه

 

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی: وزارت دادگستری

 

علی جنتی: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

 

محمود واعظی: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات

 

جعفرمیلی‌منفرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

یک شنبه 13 مرداد 1392برچسب:, :: 23:15 ::  نويسنده : امیر رضایی

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی بعدازظهر امروز در مراسم تحلیف خود در مجلس شورای اسلامی و در آغاز سخنان خود اظهار کرد: ملت بزرگ و شریف ایران، مهمانان ارجمند ملت ایران، روسای محترم جمهور، نخست‌وزیران، روسای مجلس، وزرای خارجه، نمایندگان ویژه کشورهای همسایه و دوست، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و اعضای محترم شورای نگهبان، روسای محترم قوای مقننه و قضاییه، اعضای محتر مجلس خبرگان رهبری، رییس و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس و اعضای محترم دفتر مقام معظم رهبری و اعضای بیت امام راحل (رضوان‌الله)، اعضای محترم دولت، همه مسئولان محترم کشوری و لشکری، علما و روحانیان ارجمند، خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران، نخبگان،‌ اندیشمندان، فرهیختگان، خبرنگاران محترم، خانم‌ها و آقایان با سوگندی که در این مجلس باشکوه ادا نمودم اکنون رسما مسئولیت خطیر قوه مجریه و پاسداری از قانون اساسی و پاسخگویی به خواسته‌های بحق ملت شریف ایران را پذیرفتم.

 

وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: باور دارم تشکیل دولت راستگویان، امانتداران، اخلاق‌مداران و مردمداران نزدیک‌ترین مسیر برای پیروی از پیامبر رحمت است.

 

رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: آغاز مسئولیت دولت جدید در ماه مبارک رمضان و در عین حال همزمان با چهارده مرداد ماه یعنی پیروزی مردم در نهضت مشروطه و سرآغاز قانونگرایی در تاریخ جنبش‌های آزادیخواهی ملت ایران است ، این تقارن را به فال نیک می‌گیرم و از خداوند متعال مسالت می‌نمایم که در این مسیر دشوار درهای رحمت خویش را بر روی مردم بزرگوار ایران و این خادم ملت بگشایند و تقدیری نیکو و شایسته برای مردم و کشور رقم زند.

 

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مردم ایران در انتخابات 24 خرداد حماسه‌ای بس بزرگ آفریدند. ملت بزرگی که فراز و نشیب‌های فراوانی را تجربه و سختی‌های زیادی را تحمل کرده است با روحی سرشار از امید، نشاط و تعهد به کشور و آینده آن مردم‌سالاری نظام را بار دیگر به نمایش گذاشتند.

 

وی خاطرنشان کرد: در این انتخابات مردم با لبخند به زندگی و مشارکت موثر و کم‌نظیر خواسته‌های خود را از طریق صندوق رای به کرسی نشاندند.

 

روحانی در ادامه با اشاره به اهمیتی که امام راحل به رای مردم می‌دادند گفت: رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران میزان را رای مردم اعلام کردند و امروز به اعتبار رای مردم و امضای آن از سوی مقام معظم رهبری متعهد به انجام وظایفی می‌شوم که فراتر از توان و ظرفیت هر شخص حقیقی است.

 

رییس‌جمهور اضافه کرد: در هفته‌های گذشته در مورد پیام‌های صندوق رای بسیار تامل کردم؛ مردم در این انتخابات به وضوح مشخص کردند که به کدام مشی و اندیشه پای می‌فشارند و آن را ادامه راستین آرمان‌های انقلاب می‌دانند.

 

وی همچنین گفت: همه آنهایی که به اینجانب رای دادند و دیگرانی که به دیگران رای دادند یا حتی کسانی که پای صندوق‌های رای نیامدند، همه شهروندان ایرانی هستند و از حقوق برابر شهروندی برخوردارند. دولت تدبیر و امید خود را مکلف می‌داند که خواسته‌های قانونی همه آنها را مدنظر قرار دهد.

 

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه "من نماینده همه مردم ایران هستم"، اظهار کرد: سرمایه این دولت در مسیر پیش رو اتکا به خداوند، اعتماد به مردم گرانقدر ایران و بهره‌گیری از تمام سرمایه‌های طبیعی و انسانی این مرز و بوم است.

 

روحانی افزود: مردم ایران به اعتدال‌گرایی و دوری از افراط و تفریط رای مثبت داده‌اند؛ بنابراین کانون فکری و اجرایی دولت نیز بر محور اعتدال و عقلانیت خواهد بود.

 

وی در ادامه به تعریف اعتدال‌گرایی پرداخت و تصریح کرد: اعتدال‌گرایی به معنای توازن میان آرمان‌ها و واقعیت‌هاست، ترجیح منافع ملی بر منافع حزبی و جناحی است. اعتدال‌گرایی بر اجماع ملی، قانونگرایی و بردباری در تعاملات سیاسی تاکید دارد و بنیان این موضوع را فاصله گرفتن از تخیل، توهم، تمرکز و تفکر، برنامه، شفافیت و استفاده از تخصص‌ها می‌داند.

 

رییس‌جمهور اضافه کرد: دولت تدبیر و امید نهایت اهتمام خود را به کار می‌برد که بر مبنای اهداف و روش‌های عقلایی متناسب با واقعیت‌های موجود اعتدال را شالوده عملکرد و مدیریت کشور قرار دهد، تهدیدها را کاهش و فرصت‌ها را افزایش دهد. اعتدال‌گرایی بر موضوع رعایت اخلاق و مدارا اصرار می‌کند و از طریق گفت‌وگو، تفاهم و تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت سعی می‌کند که شکاف‌های اقتصادی و اجتماعی را به حداقل ممکن برساند. دولت تدبیر و امید بر حاکمیت قانون، رعایت حقوق و آزادی‌های همه شهروندان، پاسخگویی به جامعه تاکید دارد.

 

بقیه را در ادامه مطلب بخوانید.



ادامه مطلب ...
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید.چنانچه مستحضرید مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم فرموده اند 1- این جنگ نرم ، شما جوانهای دانشجو ، افسران جوان این جبهه اید… ۲-شرط اصلی فعالیت درست شما در این جبهه ی جنگ نرم ، یکی اش نگاه خوشبینانه وامیدوارانه است ۳-خط اغفال به خصوص خواص و نخبگان از تاثیر دشمن ، یکی از خطوط القائی و تبلیغاتی دشمن است. ۴-در میدان تنظیم شده ی از سوی دشمن بازی نکنید…. چون چه ببرید ، چه ببازید ، به نفع اوست. ۵-امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم دشمن است. در همین راستا وبلاگ فوق تهیه شده تا شما کاربران گرامی را با تهدیدات این حوزه هر چه بیشتر آشنا سازد. با نظرات و پیشنهادات خود ما را در ادامه این مسیر یاری فرمائید. سرباز سید علی
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت و آدرس iraniam111.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 56
بازدید کل : 74520
تعداد مطالب : 173
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

وطنم-سالار عقيلي


دانلود کد پخش کننده آقا و جنگ نرم
دریـــــافــت کـــــد