افسران سایبری
با الهام از رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در رابطه با اولویت بخشی به موضوع جنگ نرم ، سعی کرده ایم گامی هرچند کوچک در این خصوص برداریم

آمار قربانیان حملات پهپادهای آمریکایی دیگر به حدی زیاد شده که می‌توان گفت فقدان قوانین مشخص برای قانونمند کردن توسل به این جنگ‌افزار نوین، دست واشنگتن را برای سوءاستفاده از خلائی حقوقی باز گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هواپیماهای بدون سرنشین یا همان پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور (پهپادها) امروزه به یکی از جنگ‌افزارهای نوین در عملیات‌های نظامی تبدیل شده‌اند. این سلاح به واسطه دوری خلبان از میدان نبرد تغییرات بنیادینی را در جنگ‌ ایجاد کرده است. به دلیل نوظهور بودن این سلاح مسایل حقوقی مربوط به آن هنوز به طور کامل شکل نگرفته است، از جمله این که هنوز مشخص نیست خلبان پهپاد را باید فردی نظامی در نظر گرفت یا غیرنظامی. این خود مساله‌ای مهم است؛ زیرا در هر حالت حقوق متفاوتی را بر طرف استفاده‌کننده از پهپاد بار می‌کند.
به علاوه استفاده از پهپاد در جنگ، قواعد بازی را به شیوه‌های متعددی تغییر می‌دهد. از یک سو، فاصله میان هدف و کسی که ماشه را می‌چکاند، فرسنگ‌ها افزایش می‌دهد. مهاجم دیگر شاهد درد و رنج و مرگ قربانی نیست. به این ترتیب با تحکیم مباحث مربوط به نسبی‌گرایی اخلاقی این توهم ایجاد می‌شود که با این وسیله، جنگ نسبت به گذشته تمیزتر می‌شود. این در حالیست که اگر این استدلال از طرف مهاجم، صحیح به نظر برسد اما به طور قطع برای قربانی اینگونه نخواهد بود. از سوی دیگر به دلیل فقدان شفافیت، سخت‌تر می‌توان زنجیره پاسخگویی و مسوولیت را رهگیری کرد. در نهایت، تفاوت بین جنگ و صلح در هم آمیخته می‌شود.
با انجام عملیات در یک محل آرام، «سرباز» با جنبه‌های معمول رفتن به جنگ یعنی استقرار، همراهی گروهی و تماس نزدیک با میدان جنگ و قربانیان مواجه نمی‌شود. به بیان دیگر، جنگ دیگر جنگ نیست،‌ چیز دیگری است.
نکته مهم دیگر، آثار استفاده از این جنگ‌افزار در آینده است. از آنجا که استفاده از پهپاد در عملیات شناسایی موجب به حداقل رسیدن خطای محاسباتی در حمله به اهداف دشمن و در نتیجه به حداقل رسیدن تلفات جانبی (کشتار غیرنظامیان) می‌شود؛ به نظر می‌آید در صورتی که کشوری این فناوری را در اختیار داشته باشد و بخواهد عملیات نظامی انجام دهد، آنگاه مسئول است که حتما پیش از هر اقدام نظامی، اطمینان حاصل کند که مطابق حقوق بین‌الملل بشردوستانه رفتار می‌کند و به غیرنظامیان آسیبی نمی‌رساند.
استفاده‌های موجود از پهپاد و استفاده‌های محتمل از آن در آینده است که سبب می‌شود ضرورت داشته باشد در کنار مسایل سیاسی و نظامی، مسایل اخلاقی و حقوقی متعددی هم بررسی شود. عمده این مسایل هم به سبب رویه‌ای که آمریکا در حال ایجاد آن است، شکل گرفته‌اند.


ادامه مطلب ...
پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 23:47 ::  نويسنده : امیر رضایی

پس از گذشت هفت روز از برکناری رئیس‌جمهوری مصر توسط ارتش این کشور، آمریکا اعلام کرده است که هنوز تصمیم نگرفته این برکناری را کودتا بنامد یا خیر.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، جن پساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی در خصوص این که آمریکا مرسی را رئیس‌جمهوری مشرع مصر می‌داند یا خیر، گفت: واضح است که ملت مصر به صدا درآمده‌اند. دولت موقت در این کشور بر سرکار است و این منجر به راهی به سوی دموکراسی می‌شود. ما امیدواریم و با عوامل بسیاری در این زمینه در ارتباط هستیم اما واضح است که مرسی دیگر روی کار نیست.
وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که در حال بررسی گزارش روسیه مبنی بر استفاده شورشیان سوریه از گاز سارین در حمله‌ای به حلب است اما واشنگتن تاکید دارد که مخالفان سوریه به چنین سلاح‌هایی دسترسی ندارند.
پساکی تأکید کرد: ما امروز تنها یک گزارش دریافت کرده‌ایم. البته به زمان نیاز داریم تا آن را بررسی کنیم. آمریکا گزارش موثقی که نشان دهد اپوزیسیون سوریه از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده‌اند، در اختیار ندارد.
وی همچنین روسیه را به «جلوگیری از اقدامات شورای امنیت سازمان ملل برای ورود این سازمان به سوریه و بررسی تمامی اتهامات معتبر» متهم کرد.
همچنین جی کارنی، ‌سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد: ما نسبت به برکنار شدن محمد مرسی از ریاست‌جمهوری مصر به شدت نگران هستیم. با این حال، این سخنگوی کاخ سفید تأکید کرد، برای افرادی که می‌خواهند تأثیر منفی بر اتفاقات مصر داشته باشند، عواقبی وجود خواهد داشت.
از سوی دیگر، پساکی تأکید کرد که 22 میلیون مصری با امضای طوماری خواهان برکناری مرسی شده بودند.
وی خاطرنشان کرد: این رقم بسیار قابل توجه است و نشان می‌دهد تعداد زیادی از مصری‌ها نسبت به رویکرد حکومتی مرسی نگران بوده‌اند.
پساکی اعلام کرد: آمریکا به ارتش مصر این پیام را به طور واضح اعلام کرده است که نحوه برخورد با افراد دستگیر شده از جمله مرسی و دیگر اعضای اخوان‌المسلمین برای واشنگتن ازاهمیت بسزایی برخوردار است.
وی ادامه داد: باور ما بر این است که دولت موقت مصر باید فرآیند درستی را پیگیری کند و به حکمرانی قانون احترام بگذارد.

 جدیدا پیامکی ارسال میشه از طرف شخصی که خودش رو جای شرکت ایرانسل جای میزنه به مضنون زیر:mail

(Irancell))
moshtaraje Gerami Shoma be Monasebat Sale "1390"  (Irancell) be gheyd Ghore Barandeye 1_Adad Goshi (N8-Nokia) be Hamrahe 1_Adad (Simkarte-Daemi) Irancell Shodid , Lotfan jahate Daryafte Jayeze Madrak Khod Ra Az Ghabil: Nam , Name Khanevadegi,Sh Shenasname,T.Tavalod Kode Posty Va Address Daghigh Manzele Khodra Az Tarighe "SMS" Be Shomareye Sherkat '09399839098' Ersal Namaeed.
Ba Tashakor az Entekhabetan
Www.Irancell.Ir
در مرحله اول که قربانی این پیام رو میخونه اول یه خورده شک میکنه ولی با متنی که پیامک داره و موضوعی که بهش پرداخته ( سال نود و جشواره بهاری) یه خورده از شک قربانی کم میشه indecision، بعد برای اینکه کاملا شکش بر طرف بشه و مطمئن بشه جایزه ای در کار بوده به شماره ای که در آخر پیامک امده تلفن میزنه که میبینه به منشی تلفنی ایرانسل وصل میشهfrown، اگر قربانی ما از این گوشی هایی داشته باشه که وقتی تماس خطی به خط دیگر منتقل شده باشه ، Call Diverting بزنه، وقتی با این خط تماس میگیره چیزی از انتفال خط روی گوشی مشاهده نمیشه پس مطمئن میشه که خط مستقیم هستsurprise و اپراطوری در کار می باشد، ولی  صدای ضبط شده هی میگه لطفا منتظر بمانید تا به اپراطور وصل شوید cheeky ولی هر چی منتظر می مانی نه کسی گوشی رو بر میداره و نه آپشن های دیگه ای براتون رو میشود، در اینجا قربانی خسته میشه فکر میکنه به دلیل شلوغی خط این ارتباط برقرار نمیشه برای همین گوشی رو قطع میکنه و اطلاعات خواسته شده رو به این خط ارسال میکنه و .....devil
=-=-=
باید به سمع و نظر دوستان عزیر برسانم کسی که پشت این داستان هست فکر همه جارو کرده kissبرای همین به راحتی میتونه به اطلاعات محرمانه شما دست پیدا کنه و در آینده از آن ها علیه تون استفاده کنه angry، اول اینکه ایرانسل به هیچ عنوان از طریق پیامک به شما خبر نمیده برنده ی جایزه ای شده اید ، فقط از طریق سایت خودش تمام برندگان رو معرفی میکنه wink، دوم اینکه زمانی که شما زنگ میزنید به خط با صدای ضبط شده ی اپراطور  رو به رو میشید که به احتمال زیاد روی منشی تلفنی گوشی قرار داده شده است.smiley
در کل دوستانی که اطلاعات کاربریشون رو به این شمارده داده اند میتونند با مراجعه به آدرس: تهران – خيابان آفريقا – کوچه آناهيتا – پلاک 5 – ساختمان امين- طبقه 2 از این شخص  شکایت کنند و جلوی سو استفاده هایی که در آینده منتظرشون هست رو بگیرن.
 
 
نکته ی دیگه ای هم هست ، زمانی که شما اطلاعات رو به خط مورد نظر ارسال کنید ، پیامی مبنی بر ثبت شدن اطلاعات براتون ارسال میشهlaugh ، بعد آخر پیام نوشته  شده هزینه پست جایزه ها به عهده ی خودتان هست و برای همین باید سه عدد کارت شارژ 5 هزار تومنی surprise ارسال کنید تا جایزه براتون پست شود. دیگه شک و شبه ای در کلاه برداری بودن این کار وجود نداره، دوستانی که ازشون سوءاستفاده شده با مراجعه به آدرس بالا میتونند علیه این شخص شکایت کنند.
موفق باشید.broken heart
 

 

بر اساس قانون امنیت ارتباطات الکترونیک؛ ذخیره اطلاعات کاربران گوگل بر روی سیستم‌های ابر، محدودیت‌های قانونی دسترسی به اطلاعات را برای سیستم‌های جاسوسی برمی‌دارد و آن‌ها اجازه دارند تا از راه دور به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند، بدون این‌که حتی به صاحبان آن‌ها خبر و یا اخطاری داده شود.

بر اساس آمار منتشر شده به وسیله گوگل؛ آژانس‌های دولتی،محلی، ایالتی و فدرال آمریکا تنها در سال 2012 بیش از 13753 مورد درخواست دسترسی به محتویات ایمیل کاربران را از این شرکت‌ داشته‌اند و از این میان بیش از نیمی از این دسترسی‌ها بدون دادن کوچکترین اخطاری به کاربران، صورت گرفته‌است.

بنابر اعلام رسمی، تعداد کاربران فعال گوگل پس از راه‌اندازی سرویس جی‌میل، تا تاریخ ژوئن 2012 به بیش از 425 میلیون کاربر رسیده است و در کنار آن این شرکت بسترهایی هم‌چون ذخیره اسناد بر روی گوگل درایو، انجام مکالمات تلفنی از طریق Google Voice، پخش وانتشار ویدیو از طریق یوتیوب، نوشتن مطالب و ایده‌های شخصی از طریق بلاگر؛ را برای کاربرانش فراهم نموده است که خود این بسترها، عاملی برای جمع آوری اطلاعات کامل‌تر پیرامون افراد شده است.
گوگل تمامی اطلاعات منتشر شده از طریق این سرویس‌ها را بر روی سیستم ابر ذخیره می‌کند و بنابر قوانین آمریکا، دولتمردان این کشورها می‌توانند، چه خود و چه از طریق آژانس‌های جاسوسی به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
بر اساس "قانون امنیت ارتباطات الکترونیک"؛ ذخیره اطلاعات کاربران گوگل بر روی سیستم‌های ابر، محدودیت‌های قانونی دسترسی به اطلاعات را برای سیستم‌های جاسوسی برمی‌دارد و آن‌ها اجازه دارند تا از راه دور به اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کنند، بدون این‌که حتی به صاحبان آن‌ها خبر و یا اخطاری داده شود.
براساس این قانون، سازمان‌های جاسوسی می‌توانند علاوه‌بر تمامی اطلاعاتی که کاربران در زمان ثبت‌نام جی‌میل در اختیار این شرکت گذاشته‌اند، به زمان ورود و خروج فرد به جی‌میل، آی‌پی و مکان دست‌یابی فرد به سرویس‌های گوگل، پیام‌های رد و بدل شده از طریق مسنجر و بسیاری اطلاعات دیگر نیز دسترسی پیدا کنند.
آمارکلی درخواست‌های دسترسی به اطلاعات کاربران نیز از سال 2011، یعنی همان زمان شروع در اختیار قرار دادن اطلاعات به سازمان‌ها و آژانس‌های جاسوسی  آمریکا، به حدود 31072 حساب رسیده است.
 
 
سخنگوی گوگل اعلام کرده است: "چون تمامی درخواست‌ها، تحت عنوان عملیات‌های تعقیب و بررسی به دست ما می‌رسد، زیاد به این نکته توجه نمی‌شود که، آیا سازمان‌های دولتی درخواست دسترسی به اطلاعات حساب کاربران را دارند و یا می‌خواهند تمامی محتویات موجود در جی‌میل کاربران و یا اطلاعات به اشتراک گذاری شده در سرویس‌های گوگل را بررسی کنند."
در شش ماهه ابتدایی سال 2012، گوگل حدودا در 90 درصد از موارد، اطلاعات کاربران را در اختیار سازمان‌های دولتی قرار داده است و این آمار در شش ماهه دوم حدود %88 بوده است.
 
پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 20:19 ::  نويسنده : امیر رضایی

اگر به تازگی یک گوشی هوشمند، لپ‌تاپ، تبلت و یا آی‌پد خریده‌اید، شاید با سرویس اسکایپ مواجه شده باشید. اسکایپ سرویسی است که همچون دیگر مسنجر‌ها به کاربر اجازه می‌دهد تا از طریق وب‌کم و میکروفون با دیگر کاربران تماس صوتی و تصویری برقرار نماید. تماس تلفنی داخلی در بین کاربران اسکایپ رایگان است ولی اگر کاربر بخواهد تماس خارج از سرویس برقرار نماید یعنی بخواهد با یک خط ثابت و یا موبایل صحبت کند، آن‌گاه هزینه مکالمات او بر اساس مکالمات خارجی محاسبه خواهد شد.

این امکانات به اضافه امکانات خاص اسکایپ هم‌چون انتقال فایل و ویدیو کنفرانس باعث شده است که بسیاری از کاربران به سمت اسکایپ گرایش پیدا کرده‌اند. اما پیش از استفاده از هر امکاناتی در دنیای آی‌تی بهتر است در مورد آن تحقیقات مفصّلی انجام دهیم و سپس از آن بهره بریم؛ زیرا گاهی این نا آگاهی‌ها باعث می‌شود که در دام‌هایی گرفتار شویم که بیرون آمدن از آن برایمان بسیار گران تمام شود.
اگر به هر یک از سایت‌های امنیت آی‌تی سری بزنید و کمی در مورد این نرم‌افزار کاربردی در ویکی‌پدیا و سایر منابع جستجو کنید خواهید دید که بسیاری از مدیران شبکه‌های اینترنتی در سراسر دنیا اجازه نمی‌دهند که شرکت‌ها، ارگان‌های دولتی‌، شبکه‌های خانگی و حتی محیط‌های آموزشی از این نرم‌افزار کاربردی استفاده نمایند زیرا از این نکته نگران هستند که اسکایپ علاوه بر استفاده بیش از حد مجاز از پهنای باند، مشکلات امنیتی‌ای نیز برای آن‌ها به وجود آورند.
در ادامه شواهدی را برای شما ارائه خواهیم کرد که دلایل این نگرانی‌ها را برای شما خوانندگان محترم روشن‌تر خواهد نمود:
در تاریخ 24 ژانویه امسال بسیاری از شرکت‌های امنیتی‌ دنیا، خبرنگاران و فعالان حقوق کاربران اینترنتی در نامه‌ای سرگشاده به مسئولان شرکت اسکایپ، از این‌ که این شرکت اطلاعات کاربران را در اختیار سازمان‌های جاسوسی قرار می‌دهد شکایت کرده و از آن‌ها خواستند که مواضع امنیتی خود را کاملا شفاف بیان کنند.
این گروه چنین ادعا کردند که اگرچه اسکایپ در اروپا تاسیس شده است ولی خریده شدن آن توسط مایکروسافت که یک شرکت آمریکایی است باعث شده که اطلاعات بیشتری از طریق این شرکت در اختیار سازمان‌های جاسوسی آمریکا قرار بگیرد و در این میان هر دوی شرکت‌ها یعنی هم مایکروسافت و هم اسکایپ از جواب دادن به سوالات و ادعاهای مطرح شده در این نامه خودداری کرده‌اند.
"دیلی‌میل" نیز به نقل از "واشنگتن پست" در تاریخ 27 ژولای 2012 اعلام کرد که اسکایپ به طور کاملا موازی با پلیس و آژانس‌های آمریکایی همکاری می‌کند و اطلاعات فضای چت‌روم‌ها، پیام‌های فوری (IM) و کلیه داده‌های رد و بدل شده در این فضا را در اختیار این سازمان‌ها قرار می‌دهد.

 

اسکایپ در سال 2011 با داشتن حدود 200 میلیون کاربر در سطح جهان، بوسیله مایکروسافت خریداری شد. اسکایپ(بنا به ادعای خودش)؛ تاقبل از این خرید با مجاری قانوی و قضایی آمریکا همکاری کامل داشته است، اما بعد از انجام این خرید، نه‌تنها این شرکت به مجاری قانونی جواب‌گو نیست بلکه ورود بیشتری در فضای جاسوسی در کشورهای مختلف داشته است.
بر اساس خبر روزنامه واشنگتن پست، اسکایپ پس از اینکه کاربر هدف، از طریق این نرم‌افزار با دیگر کاربران ارتباط برقرار کند سیستم او را هک کرده و داده‌هایش را جمع‌آوری می‌کند. مایکروسافت که خود ارائه کننده ویندوز برای کاربران در تمام دنیا می‌باشد با خریدن اسکایپ دسترسی به اطلاعات کاربرانش را وسعت بیشتری بخشید. این شرکت همچنین برای افزایش تعداد کاربران اسکایپ؛ در تاریخ 9 ژانویه سال جاری میلادی اعلام کرد که "Windows Live Messenger" را از تاریخ 8 آوریل 2013 از سرویس‌های خود حذف خواهد کرد.
در طی سال‌های اخیر این نرم‌افزار کاربردی به یکی از نرم‌افزار‌های پرکاربرد در جاسوسی از ایران و سایر کشورهای منطقه تبدیل شده است. لذا اگر کاربر این نرم‌افزار هستید و تاکنون اطلاعاتی در مورد این نرم‌افزار نداشته‌اید بهتر است در برقراری ارتباطات خود با کاربرانی که نمی‌شناسید همواره احتیاط کنید؛ خصوصا اگر دانشجو هستید و در دانشگاهی صاحب‌نام در ایران تحصیل می‌کنید و احیانا بر روی پروژه‌هایی مرتبط با تکنولوژی‌هایی نوین کار می‌کنید، احتمال دارد که به عنوان هدفی مناسب از سوی سازمان‌های جاسوسی انتخاب شوید.
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید.چنانچه مستحضرید مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم فرموده اند 1- این جنگ نرم ، شما جوانهای دانشجو ، افسران جوان این جبهه اید… ۲-شرط اصلی فعالیت درست شما در این جبهه ی جنگ نرم ، یکی اش نگاه خوشبینانه وامیدوارانه است ۳-خط اغفال به خصوص خواص و نخبگان از تاثیر دشمن ، یکی از خطوط القائی و تبلیغاتی دشمن است. ۴-در میدان تنظیم شده ی از سوی دشمن بازی نکنید…. چون چه ببرید ، چه ببازید ، به نفع اوست. ۵-امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم دشمن است. در همین راستا وبلاگ فوق تهیه شده تا شما کاربران گرامی را با تهدیدات این حوزه هر چه بیشتر آشنا سازد. با نظرات و پیشنهادات خود ما را در ادامه این مسیر یاری فرمائید. سرباز سید علی
آخرین مطالب

پيوندها


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت و آدرس iraniam111.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 30
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 56
بازدید کل : 74520
تعداد مطالب : 173
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

وطنم-سالار عقيلي


دانلود کد پخش کننده آقا و جنگ نرم
دریـــــافــت کـــــد