افسران سایبری
با الهام از رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در رابطه با اولویت بخشی به موضوع جنگ نرم ، سعی کرده ایم گامی هرچند کوچک در این خصوص برداریم
پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 20:14 :: نويسنده : امیر رضایی
به گزارش گرداب، گسترش روزافزون شبکههای اجتماعی در میان کاربران اینترنت، نیازمند بررسی رفتارهای فردی و اجتماعی انسانهاست. افزایش توجه کاربران اینترنتی به شبکههای اجتماعی و رشد این سایتها در فضای مجازی در سالهای اخیر موجب شده مطالعات علمی دربارهی شبکههای اجتماعی در مراکز دانشگاهی و پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.
پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 20:7 :: نويسنده : امیر رضایی
چرا پس از ۳۲ سال، امریکایی ها واقعه ی اشغال سفارتشان در تهران را به سینما می کشانند؟ این سوال مهمتر از این است که بپرسیم آیا بن افلک درباره ی این رخداد داستان سرایی کرده یا به فکت های تاریخی پایبند بوده است.
![]() 1.ایرانی ها نام سفارتخانه ی امریکا را «لانه ی جاسوسی» گذاشتند و سالها از اشغال آن به عنوان واقعه ای غیرقابل اجتناب و غرور آفرین یاد کردند. تردیدی نیست نوع نگاه ما به این رخداد زمینه ای عاطفی و معرفتی را دست و پا می کند که همیشه در نسبت با مساله ی امریکا تعیین کننده بوده است. این زمینه هرساله بابرگزاری مراسم بزرگداشت آن خاطره، تجدید می شود. اما آنسوی سکّه ی غرور ملی و قصه ی قهرمانانه اشغال سفارت برای ایرانیان، احساسی کابوس وار و تحقیرآمیز برای امریکایی ها باقی مانده است. بازگشتن هالیوود به عنوان قوه ی خیال امریکا به این رخداد قدیمی، از حضور فعال این کابوس در تخیل آنها خبر می دهد. این روشن است که بن افلک فقط یک قصه گو نیست؛ بلکه ماموریت دارد تا گذشته را در امروز معنادار کند و دقیقاً درکوران تنش های سیاسی از قبیل تحریم های یکجانبه یا بین المللی و بگومگوهای هسته ای، چشم ها را به نقطه ی آغاز منازعه برگرداند.
2.نقطه ی آغاز منازعه ۱۳ آبان ۵۸ است. این نقطه، خاطره ای رنج آور برای امریکایی هاست. امریکایی عادت ندارد آسیب وارد شده را بی پاسخ بگذارد. شاید این یک خصلت کابویی باشد اما به هر حال برای کشوری که غالباً بابهانه یا بی بهانه هرکاری را که خواسته، انجام داده است، بی پاسخ ماندن یک آسیب روانی که پس از ۴۴۴ روز با یک احساس ترحم تمام شد، کار دشواری است. امریکا یکبار خواست با حمله ی طبس این آسیب روانی را جبران کند اما زخمها عمیقتر شد. بنابراین به هرترتیبی قوه ی خیال امریکا –هالیوود- باید برای این معضله ی احساسی و عاطفی، فکری بکند. آرگو پاسخی به همین نیاز است. 3. امریکایی ها به آرگو اسکار دادند. همسر رئیس جمهور با هیجان نام این فیلم را به عنوان برنده ی نهایی بر زبان آورد. در رفتار و فراکلام هالیوود، اعضای آکادمی اسکار و ساختار سیاسی امریکا، یک چیز آشکار است؛ آنهم اینکه امریکایی ها یکبار دیگر بنا دارند به شکاف عمیقی که بین دو کشور و مردمانش وجود دارد، فکر کنند. آرگو نقطه ی آغاز منازعه را یادآوری می کند اما از دالان آن عبور نمی کند بلکه در آن باقی می ماند؛ این فیلم مساله را با خوانشی جدید دوباره مطرح می کند اما قدمی برای حل و فصل آن برنمی دارد؛ گویا ماموریت آرگو فقط بازتولید آن تنش احساسی و روانی در دوران حال است. به نظر می رسد اهدای معتبرترین جایزه ی فرهنگی، هنری و حتی سیاسی امریکا به آرگو پیام روشنی دارد: «ما امریکایی ها نمی خواهیم نزاع مان با ایران را فراموش کنیم.» برای عمومی و فراگیر کردن این احساس، ساختن یک فیلم و اسکار دادن به آن بهترین راهبرد است. پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 20:3 :: نويسنده : امیر رضایی
“تام دانیال” جاسوس سازمان اطلاعات و امنیت ایالات متحده آمریکا (CIA) است. وی طرح انفجار تعدادی از حرم های ائمه علیهم السلام و مساجد و حسینیه های شیعیان در سراسر جهان را آماده کرد. او با بلند کردن ریش خود و تغییر نام، خود را شیخ “أبو اللواء الصوری” معرفی کرده و موفق شد در مأموریتی چند ساله به گروهک تروریستی القاعده بپیوندد و پس از پایان مأموریتش، با اطلاعات و رازهای سرشاری از القاعده، به آمریکا بازگشت.
البته وی با یک گذرنامه جعلی لبنانی با نام “تیسیر جودت عبدالهادی” خود را به القاعده رساند و با هماهنگی آنان نام شیخ “أبو اللواء الصوری” را برای خود انتخاب کرد.
“تام دانیال” خود را یک لبنانی که از سال ها پیش در مکزیک زندگی می کرده، معرفی کرد و موفق شد بر برخی مشکلات زبانی و لهجه ای – به دلیل ضعیف بودن زبان عربیش – فائق آید.
او بعد از پیوستن به القاعده، موفق شد با هوش و زکاوتی که داشت، به سرعت رشد کند و به یکی از تصمیم گیران و طراحان اصلی این شبکه تبدیل شود.
![]() وی طرح انفجار تعدادی از حرم های ائمه علیهم السلام و مساجد و حسینیه های شیعیان در سراسر جهان را آماده کرد. او همچنین طرح چندین حمله به پایگاه های آمریکا در خاورمیانه را آماده کرد اما بعد از آغاز عملیات، پیش از اینکه اجرایی شود، موضوع را به CIA اطلاع می داد تا فورا فرد یا افراد اجرا کنند عملیات را شناسایی و بازداشت کنند و عملیات خنثی شود.
بر اساس برخی اسناد و مدارک موجود، او در دادن اطلاعاتی به آمریکا درباره مخفیگاه “أبو مصعب الزرقاوی” رهبر القاعده عراق، نقش بسزایی داشته که در نهایت هم به کشته شدن الزرقاوی منجر شد.
به اعتقاد کارشناسان مسائل سیاسی عراق، بعد از کشته شدن “أبو مصعب الزرقاوی”، القاعده عراق دیگر هیچ وقت به قدرت سابق خود بازنگشت و مدتی بعد هم به چند گروه و شاخه تقسیم شد.
گفته می شود “تام دانیال” در ترور “أیوب المصری” دیگر رهبر القاعده عراق نیز نقش بسزایی ایفا کرد. مرگ وی نیز ضربه سنگینی به پیکره القاعده عراق وارد کرد.
پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 19:56 :: نويسنده : امیر رضایی
،توصیه های حفاظتی در استفاده از تلفن: ۱- هرگز تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
سیم کارت تلفن همراه به راحتی قابل کپیبرداری بوده و دیگری به راحتی میتواند از سیمکارت و همچنین اطلاعات ذخیره شده در آن (شمارههای ذخیره شده، پیغامها، قرارها و … ) کپیبرداری نماید.
از آنجا که اطلاعات ذخیره شده در دستگاه تلفن همراه، بخشی در حافظه دستگاه قرار میگیرد، باید همواره هنگام تعویض و فروش یا تعمیر گوشی تلفن همراه، اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی را پاک نمایید.
۲- هرگز از تلفن همراه افراد ناشناس برای برقراری ارتباط خود استفاده نکنید.
در بعضی مواقع ممکن است شما نیاز فوری به برقراری تماس تلفنی داشته ولی چون دستگاه تلفن خود را در اختیار نداشته یا امکان تماس با آن وجود ندارد، ممکن است از تلفن همراه دیگران استفاده کنید. از آنجا که شماره تماس در حافظه تلفن همراه او ثبت میگردد؛ لذا از تلفنهای عمومی مخابرات استفاده کنید، یا از تلفن همراه افراد مطمئن، کسبههای ثابت و … استفاده نموده و حتیالمقدور پس از تماس، شماره را حذف نمایید.
۳- هرگز به مکالمات تلفنی افراد ناشناس اعتماد نکنید.
یکی از سریعترین و ارزانترین روشهای جمعآوری اطلاعات تخلیه تلفنی است که برخی افراد با تقلید صدا، غصب عنوان مراکز دولتی و موجه، پوششهای شغلی مختلف و ترفندهای بسیار جالبی اقدام به کسب اطلاعات از دیگران مینمایند. مواظب باشید، حتی برخی افراد حرفهای نیز ممکن است فریب خورده و ناخواسته اطلاعات ارزشمندی را در اختیار تماس گیرنده قرار دهد.
![]() ۴- هرگز منوی «بلوتوث» تلفن همراه را در حالت فعال قرار ندهید.
یکی از امکانات انتقال اطلاعات به صورت بیسیم استفاده سیستم «بلوتوث» میباشد. گوشیهای جدید تلفن همراه دارای این قابلیت بوده و از این طریق اطلاعات خود را مبادله میکنند. در صورت فعال بودن این قابلیت در تلفن همراه، افراد ناشناس تا فاصله ۵۰ متری از شما میتوانند از اطلاعات دستگاه تلفن همراه شما بهرهبرداری کرده یا با ارسال ویروس گوشی شما را دچار مشکل کنند.
۵- هرگز از تلفنهای بیسیم در ارتباطات تلفنی استفاده نکنید.
فرکانس تلفنهای بیسیمی اغلب توسط رادیو موج FM-SW-AM و کانالهای تلویزیونی قابل دریافت میباشند؛ بنابراین، دیگران به ویژه همسایهها به راحتی میتوانند، مکالمات تلفنی شما را شنود کنند. به همین خاطر، هیچگاه سعی در استفاده بیسیمی نداشته باشید. در صورت لزوم، مطالب سری و مهم خود را از این طریق رد و بدل نکنید.
۶- هرگز شماره تلفن دوستان، آشنایان و همکاران خود را بر روی کاغذ باطله، روزنامه، پشت جعبه دستمال کاغذی و موارد مشابه یادداشت ننمائید.
بارها مشاهده میشود که افراد هنگام مکالمات تلفنی شماره تلفن دیگران را بر روی روزنامه نوشته، نسبت به آن بیتوجه میباشند. این در حالی است که در صورت خارج شدن روزنامههای باطله، اینگونه اطلاعات نیز خارج میگردد.
توصیههای حفاظتی در استفاده از رایانهها:
۱- هرگز از رایانه خود به ویژه در محل کار، بدون رمز عبور (پسورد) استفاده نکنید.
![]() همیشه برای رایانه خود رمز عبور تعیین کرده و آن را طوری تنظیم نمائید که در صورت عدم استفاده از آن به مدت (حداکثر) پنج دقیقه از شما اسم عبور درخواست نماید. این کار مانعی برای دسترسی دیگران به رایانه شما خواهد بود و تا حدودی امنیت سیستم شما را افزایش میدهد.
۲- هرگز از رمز عبور ساده و مشخص استفاده نکنید.
سعی کنید رمز عبورهای سیستم خود را پیچیده و غیرقابل پیشبینی انتخاب کنید. انتخاب رمز عبور با کارکترهای زیاد، با حروف و اعداد، حروف کوچک و بزرگ و یا انتخاب آن به زبان دیگر، میتواند امنیت سیستم شما را افزایش دهد.
بقیه را در ادامه مطلب بخوانید. ادامه مطلب ... پنج شنبه 20 تير 1392برچسب:, :: 19:49 :: نويسنده : امیر رضایی
امیر خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش و حجت الاسلام والمسلمین ولی الله صبری رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا در صدر هیئتی با حضور در پایگاه شهید بابایی اصفهان از بخش های مختلف پایگاه بازدید کردند. در جریان این بازدید دو روزه، فرمانده نهاجا و رییس اداره عقیدتی سیاسی این نیرو از قسمتهای مختلف پایگاه هشتم شهید بابایی، از جمله شبیه ساز اف ۱۴، مرکز آموزش عالی رستهای و مرکز آموزش سربازی شهید ابوعطا بازدید و سامانه شبیه ساز فاتح ۱۲ را افتتاح کردند. حجت الاسلام والمسلمین ولی الله صبری طی سخنانی گفت: کارهای شایستهای را شاهد بودیم که با همت امیر برخور (فرمانده ی پایگاه) و همکاران محترمشان انجام شده است. وی افزود: امروز با وجود تمام تحریم ها ومحدودیتها، این عزیزان و تیزپروازان نیروی هوایی پرواز میکنند که این برای اسلام و این ملت است. رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا همچنین خاطرنشان کرد: شهدا پرچم دار بودند و ما پرچمها و علم هایی که در دست اینها بود را گرفته و ادامه راه میدهیم. حجت الاسلام والمسلمین صبری با اشاره به حدیثی از امام رضا (ع) که می فرمایند “بزرگ ترین عبادت این است که انسان خودش را بشناسد”، تصریح کرد: منظور از خودشناسی این است که انسان بداند از کجا آمده، به کجا می رود و دوم این که ارزش و قیمت خود را بشناسد که چقدر می ارزد، مثلا شهید بزرگوار شهید بابایی و شهدای دیگر آیا می توان کارشان را با مقیاس پول ارزشگذاری کرد؟ درباره وبلاگ
![]() به وبلاگ من خوش آمدید.چنانچه مستحضرید مقام معظم رهبری درباره جنگ نرم فرموده اند 1- این جنگ نرم ، شما جوانهای دانشجو ، افسران جوان این جبهه اید… ۲-شرط اصلی فعالیت درست شما در این جبهه ی جنگ نرم ، یکی اش نگاه خوشبینانه وامیدوارانه است ۳-خط اغفال به خصوص خواص و نخبگان از تاثیر دشمن ، یکی از خطوط القائی و تبلیغاتی دشمن است. ۴-در میدان تنظیم شده ی از سوی دشمن بازی نکنید…. چون چه ببرید ، چه ببازید ، به نفع اوست. ۵-امروز اولویت اصلی کشور مقابله با جنگ نرم دشمن است. در همین راستا وبلاگ فوق تهیه شده تا شما کاربران گرامی را با تهدیدات این حوزه هر چه بیشتر آشنا سازد. با نظرات و پیشنهادات خود ما را در ادامه این مسیر یاری فرمائید. سرباز سید علی آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان
|
|||
![]() |